Αντικείμενο Εξειδίκευσης

Η Mediline Isothermal Solutions Α.Ε. είναι μια καινοτόμος εταιρεία, που δραστηριοποιείται στην έρευνα, τον σχεδιασμό, την παραγωγή και διανομή θερμοκρασιακά ελεγχόμενων συσκευασιών παθητικής ψύξης (TCPs) και ανήκει στις κορυφαίες παγκοσμίως βιομηχανίες, που εξειδικεύονται στη συγκεκριμένη αγορά. Εδρεύει στα Οινόφυτα Βοιωτίας, σε σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4.400 τ.μ. Οι επενδύσεις της είναι εντάσεως τεχνολογίας, με τον απαιτούμενο τεχνολογικό εξοπλισμό. Το ανθρώπινο δυναμικό απαρτίζεται από μια δυναμική ομάδα, με υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης (διοίκηση, τμήματα πωλήσεων, έρευνας και ανάπτυξης (R&D), προμηθειών, διασφάλισης ποιότητας, κ.α.).

Η Ιστορία μας

Η ιστορία της Mediline Isothermal Solutions Α.Ε. ξεκίνησε το 1994 από τον Κωνσταντίνο Δόντη, Μηχανικό Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, ξεκινώντας με την παραγωγή παγοκυστών γέλης, Σκληρού & Μαλακού τύπου και προχώρησε το 2002 στην επένδυση και εγκαθίδρυση ενός ισχυρού R&D τμήματος, με ιδιόκτητο εργαστήριο μετρολογίας θερμοκρασιακών δοκιμών και το 2004 επεκτάθηκε στη παραγωγή Θερμοκρασιακά Ελεγχόμενων Συσκευασιών. Το 2014 η εταιρεία ίδρυσε νέο επιχειρηματικό κέντρο στην Κωνσταντινούπολη (Τουρκία), ενώ το 3ο τρίμηνο του 2015 τέθηκε σε λειτουργία και παραγωγική μονάδα στην περιοχή της Κωνσταντινούπολης. Τον Αύγουστο του 2017 ιδρύθηκε η εταιρεία Mediline USA LLC, με νέο επιχειρηματικό κέντρο εγκατεστημένο στην Βοστώνη της Πολιτείας της Μασαχουσέτης (ΗΠΑ), το οποίο υποστηρίζεται πλέον και αυτό, από σύγχρονη μονάδα παραγωγής στην πολιτεία της Αϊόβα.

Όραμα και Αποστολή

Όραμά της Mediline Isothermal Solutions είναι να συμβάλει από τον τομέα της, το δικό της λιθαράκι για έναν κόσμο καλύτερο, πιο ασφαλή και πιο οικολογικό, με την διαρκή βελτίωση των Θερμοκρασιακά Ελεγχόμενων Συσκευασιών, με εξεύρεση νέων οικολογικότερων υλικών και νέων μεθόδων παραγωγής, θέτοντας πάντα τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές.

Σκοπός της είναι να προστατεύσει και να διασφαλίσει την αξία και την ποιότητα του προϊόντος που διανέμεται με τις συσκευασίες της, είτε πρόκειται για φάρμακα, είτε για τρόφιμα και ποτά, ώστε να βελτιωθεί η ζωή των ανθρώπων.

Αποστολή της είναι να ενημερώσει και να βοηθήσει τους πελάτες της να κατανοήσουν τη σημασία της υιοθέτησης και εφαρμογής κανόνων ορθής διανομής, διασφαλίζοντας στο έπακρο την ποιότητα του προϊόντος τους.

Οι Πελάτες μας

Εγκαταστάσεις