Φαρμακευτικές Εταιρίες

IsoBox MDP/MEP Puzzle Series

Παρουσίαση του IsoBox MDP/MEP Puzzle Series, ενός καινοτόμου προϊόντος από την Εταιρία Mediline Isothermal Solutions Α.Ε..
Πρόκειται για ένα ισοθερμικό κιβώτιο, κατοχυρωμένο με Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας Διεθνώς, του οποίου οι πλευρές από εξηλασμένη (MDP) ή διογκωμένη πολυστερίνη (MEP) συναρμολογούνται ως Puzzle και ειδικά σχεδιασμένα κυτία περιτύλιξης αυτού.
Η μέθοδος συναρμολόγησης του ισοθερμικού κιβωτίου από εξηλασμένη (MDP) ή διογκωμένη πολυστερίνη (MEP) επιδεικνύει μοναδικά χαρακτηριστικά, καθότι δεν απαιτείται η χρήση συγκολλητικού μέσου κατά την συναρμολόγηση, η οποία μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα. Οι πλευρές του ισοθερμικού κιβωτίου συνδέονται μεταξύ τους σταθερά και σχηματίζουν ένα ομοιογενές και στέρεο ισοθερμικό κιβώτιο με εξαιρετικά Μηχανικά και Θερμοδυναμικά χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, η επιλογή προς τον Πελάτη παράδοσης του ισοθερμικού κιβωτίου σε αποσυναρμολογημένη μορφή (disassembled), δύναται να εξοικονομήσει αποθηκευτικό χώρο έως και 200% σε αντίθεση με τις συμβατικές Ισοθερμικές Συσκευασίες της Αγοράς.
Το IsoBox MDP/MEP Puzzle Series αποτελεί την πιο σύγχρονη και καινοτόμο Λύση για την μεταφορά θερμοκρασιακά ευαίσθητων προϊόντων, παρέχοντας μια πρόταση για την βέλτιστη μεταφορά Φαρμακευτικών Προϊόντων σε επίπεδο Εφοδιαστικής Αλυσίδας.
Οι προτεινόμενες λύσεις συσκευασίας θερμοευαίσθητων προϊόντων αποτελούνται από παγοκύστες σκληρού ή μαλακού τύπου, θερμομονωτικά κιβώτια από Εξηλασμένη ή Διογκωμένη πολυστερίνη.
Οι Ολοκληρωμένες Λύσεις περιλαμβάνουν και τις εκάστοτε εποχιακές Διαμορφώσεις των αντίστοιχων Συσκευασιών “IsoBox Puzzle Series”, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές Προδιαγραφές Μεταφοράς θερμοκρασιακά ευαίσθητων προϊόντων σε σχέση με τον προσδοκώμενο χρόνο μεταφοράς και το θερμοκρασιακό εύρος μεταφοράς αυτών.

Βιομηχανία Τροφίμων

Για χρόνια η Mediline είναι κοντά στους πελάτες της στο χώρο του φαρμάκου. Έναν χώρο με απίστευτα “σκληρές” απαιτήσεις ως προς την ιδιαιτερότητα της διανομής των προϊόντων που διακινεί. Σήμερα, μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας, είναι εδώ για να μεταφέρει όλη αυτή την τεχνογνωσία στο χώρο του τροφίμου.

Ανακαλύψτε τις μοναδικές λύσεις της Mediline Isothermal Solutions, ώστε τα προϊόντα σας να μεταφέρονται αναλλοίωτα μέχρι τον πελάτη σας, είτε η μεταφορά διαρκεί μερικές ώρες, είτε πολλές ημέρες, με όποιο μέσο και αν γίνεται. Προσφέρετε στον τελικό καταναλωτή την ικανοποίηση να γευτεί το προϊόν σαν, όπως έχει παραχθεί. Κάντε τον καταναλωτή να είναι ο καλύτερος διαφημιστής σας Σε έναν κόσμο που η μετάδοση της γνώσης – ενημέρωσης γίνεται με ταχύτατο ρυθμό, όλα αλλάζουν ραγδαία. Ο πολίτης παγκοσμίως, είναι πλέον ενημερωμένος περισσότερο από ποτέ και απαιτεί διαρκώς την καλύτερη ποιότητα ως καταναλωτής. Είναι γνωστό ότι οι εταιρείες που επενδύουν στην διασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος που διανέμουν, χτίζουν ισχυρότερη σχέση εμπιστοσύνης και αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας τους.

Η Mediline Isothermal Solutions είναι κοντά σε όλους εσάς, που η ποιότητα στα προϊόντα σας είναι αδιαπραγμάτευτη, γιατί γνωρίζει σε βάθος τον τρόπο να “διασφαλίσει την αξία των προϊόντων σας”!